Om os

 Home

Kennel Free Stride's består af Lisa A. Hughes og Anne W. Thygesen. Vi fik vores kennelnavn "Free Stride's" i år 2000. Det kommer fra Beagle Standarden - og betyder "frie bevægelser".

(uddrag) GAIT / MOVEMENT: Back level, firm with no indication of roll. Stride free, long reaching in front and straight without high action; hind legs showing drive. Should not move close behind nor paddle nor plait in front.

Jeg hedder Lisa. Jeg kommer oprindeligt fra Wales. Jeg er vokset op med schæfer og puddel. Vores naboer havde en flok beagles. Jeg måtte ikke få en beagle som barn, men ville stadig gerne have en som voksen. Som barn avlede jeg kaniner og undulater, som jeg solgte hos dyrehandlen, til at betale for foder til dem jeg selv beholdte. Allerede som ung interesserede jeg mig for avl.

Jeg kan godt lide at lave forskellige aktiviteter med vores hunde: udstilling, ringtræning, schweisstræning, rally-lydighed. Jeg er instruktør i Beagle Klubben/DSS (Dressur Samarbejdende Specialklubber) og har hundetræningsplads her på Nedergaard.

Har bestået klasse 1 med en 1.præmie med Stella og har bestået begynderklassen i Rally-lydighed med Abelone og gjort hende til Rally Begynder mester.

Jeg hedder Anne. Jeg interesserer mig for hundeudstillinger, schweisstræning, rally-lydighed, hundetræning. Har bestået 400m/3 timers prøven med 4 af vores beagler og 400m/20 timers prøven med Luna. Jeg har bestået klasse 1 med 1.præmie i dressur med Abelone.

Jeg hjælper med vores "hvalpekomsammen" og andre træningshold her på Nedergaard. 

Jeg har tidligere været medlem af Beagle Klubbens bestyrelse, hvor jeg var udstillingsleder. Har tidligere været medlem af schweissudvalget.

Har bestået klasse 1 med en 1.præmie med Abelone.

Vi tager hundeopdræt alvorligt. Vi går meget op i, at vores hvalpe er sunde og raske og har et godt temperament. Vi synes, at det er vigtigt, at hjælpe hvalpekøberne godt i gang med den nye hvalp. Derfor hjælper vi med at finde træningsplads og holder kontakt efter hvalpen er hentet. Det er meget vigtigt, at de nye hvalpekøbere har tid til en hvalp og at det er den rigtige race for dem. Derfor bruger vi lang tid på at forklare fordele og ulemper ved beaglen.

 Vi tager gerne på kurser og følger med i sundhedsspørgsmål. Vi har begge været på DKKs opdrætteruddannelse og den lovpligtige hundeholderuddannelse. Vi er aktive i Beagle Klubben.

 
Next