Om os

Kennel Free Stride’s består af Lisa A. Hughes og Anne W. Thygesen. Vi fik vores kennelnavn “Free Stride’s” i år 2000. Det kommer fra Beagle Standarden – og betyder “frie bevægelser”.

(uddrag) GAIT / MOVEMENT: Back level, firm with no indication of roll. Stride free, long reaching in front and straight without high action; hind legs showing drive. Should not move close behind nor paddle nor plait in front

Jeg hedder Lisa. Jeg kommer oprindeligt fra Wales. Jeg er vokset op med schæfer og puddel. Vores naboer havde en flok beagles. Jeg måtte ikke få en beagle som barn, men ville stadig gerne have en som voksen. Som barn avlede jeg kaniner og undulater, som jeg solgte hos dyrehandlen, til at betale for foder til dem jeg selv beholdte. Allerede som ung interesserede jeg mig for avl.

Jeg kan godt lide at lave forskellige aktiviteter med vores hunde: udstilling, ringtræning, schweisstræning, rally-lydighed. Jeg er uddannet instruktør i Beagle Klubben/DSS (Dressur Samarbejdende Specialklubber) samt uddannet som DKK ringtræner. Jeg holder ringtræning i Gørlev og Sæby for DKK kreds2

Jeg hedder Anne. Jeg interesserer mig for hundeudstillinger, schweisstræning, nosework, rally-lydighed, hundetræning. Har bestået 400m/3 timers schweissprøven med flere af vores beagler og 400m/20 timers prøven en gang også. 

Jeg har tidligere været medlem af Beagle Klubbens bestyrelse, hvor jeg var udstillingsleder. Har også tidligere været medlem af schweissudvalget. Er i øjeblikket medlem af udstillingsudvalget.